Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1000 g oldalas (csont nélküli) 2 vöröshagyma 8 gerezd fokhagyma só bors (őrölt) köménymag (őrölt) víz Elkészítése: A csont nélküli oldalast sózzuk, borsozzuk és őrölt köménnyel meghintjük. Egy sütőzacskóba helyezzük. A megpucolt fokhagymagerezdeket a hús köré szórjuk, a vöröshagymát negyedekbe vágjuk és a hús mellé tesszük. Bezárjuk a sütőzacskót, néhányszor megbökdössük tűvel. Egy tepsibe […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
95 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2014.11.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1000 g oldalas (csont nélküli)
  • 2 vöröshagyma
  • 8 gerezd fokhagyma
  • bors (őrölt)
  • köménymag (őrölt)
  • víz


Elkészítése:

A csont nélküli oldalast sózzuk, borsozzuk és őrölt köménnyel meghintjük. Egy sütőzacskóba helyezzük. A megpucolt fokhagymagerezdeket a hús köré szórjuk, a vöröshagymát negyedekbe vágjuk és a hús mellé tesszük. Bezárjuk a sütőzacskót, néhányszor megbökdössük tűvel. Egy tepsibe téve, kevés vizet öntve alá kb. 70 perc alatt megsütjük.

Ha az oldalas már puha, a zacskót óvatosan szétnyitjuk és kb. 15 perc alatt megpirítjuk a húst. A kész oldalast felszeleteljük és a sült hagymák kíséretében kínáljuk.

[box style=”info”]Nagyon finom. Mellette krumplit szoktam megsütni…[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is