Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sertés velőt hideg vízben 10-15 percig áztatjuk, ezután szűrőbe tesszük és hagyjuk lecsepegni. A velőkről ezután a maradék vizet papírtörlővel leitatjuk. Erre azért van szükség, hogy sütés közben az olaj ne fröcsögjön. Teflon serpenyőben olajat hevítünk, majd beletesszük a velőt. Közepesen lángon sütjük. Sütés közben megfordítjuk a darabokat, hogy mindkét oldala jól átsüljön. Kb […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.12.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A sertés velőt hideg vízben 10-15 percig áztatjuk, ezután szűrőbe tesszük és hagyjuk lecsepegni.

A velőkről ezután a maradék vizet papírtörlővel leitatjuk. Erre azért van szükség, hogy sütés közben az olaj ne fröcsögjön.

Teflon serpenyőben olajat hevítünk, majd beletesszük a velőt. Közepesen lángon sütjük. Sütés közben megfordítjuk a darabokat, hogy mindkét oldala jól átsüljön.

Kb 20 perc alatt készre sütjük a velőt. Állagát úgy ellenőrizhetjük, hogy tányérra tesszük, félbe vágjuk és megnézzük, hogy a belseje is sült legyen.

A sült velőket tányérra tesszük és enyhén megsózzuk azokat.

Ameddig a velő sül, elkészítjük a sült burgonyát. A burgonyákat meghámozzuk, megmossuk és tetszőleges darabokra vágjuk, majd forró olajban kisütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is