Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk és enyhén sózzuk. A paprikát és a hagymát vékony karikákra szeleteljük, hogy könnyen beleilleszthessük a húsba. A hússzeleteket megkenjük mustárral, majd a szeletek felét beborítjuk a hagyma- és paprikakarikákkal, és ráhajtjuk a másik felüket. Ezután a szokásos módon bepanírozzuk a húsokat, és lassan, bő olajban kisütjük, hogy belül is jól átsüljenek. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.01.19.

Hozzávalók

A panírozáshoz

A sütéshez

Elkészítése

A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk és enyhén sózzuk. A paprikát és a hagymát vékony karikákra szeleteljük, hogy könnyen beleilleszthessük a húsba.

A hússzeleteket megkenjük mustárral, majd a szeletek felét beborítjuk a hagyma- és paprikakarikákkal, és ráhajtjuk a másik felüket. Ezután a szokásos módon bepanírozzuk a húsokat, és lassan, bő olajban kisütjük, hogy belül is jól átsüljenek.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is