Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Süsü kedvence recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál mustár
  • só
  • 2 evőkanál mustár

A panírozáshoz

  • finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez

  • olaj

Elkészítése

A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk és enyhén sózzuk. A paprikát és a hagymát vékony karikákra szeleteljük, hogy könnyen beleilleszthessük a húsba.

A hússzeleteket megkenjük mustárral, majd a szeletek felét beborítjuk a hagyma- és paprikakarikákkal, és ráhajtjuk a másik felüket. Ezután a szokásos módon bepanírozzuk a húsokat, és lassan, bő olajban kisütjük, hogy belül is jól átsüljenek.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

https://receptneked.wps.hu/sertes/susu-kedvence/