Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sütőkolbász házilag

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst apró lyukú tárcsával ledaráljuk, egyenletesen rászórjuk a fűszereket és alaposan összedolgozzuk. A sózott sertés vékonybelet legalább kétszer hideg vízzel áthúzzuk/átmossuk. A húsdaráló szetthez tartozó kolbásztöltő egység segítségével betöltjük a kolbászokat és fogvájóval itt-ott megszurkáljuk, hogy ha levegős, akkor az távozzon belőle. Végeit megcsomózzuk és kisseb, sütnivaló méretűre pározzuk. Jómagam a nagy részét a […]

Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
10 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
pontycomb
Beküldte: 2020.12.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst apró lyukú tárcsával ledaráljuk, egyenletesen rászórjuk a fűszereket és alaposan összedolgozzuk.

A sózott sertés vékonybelet legalább kétszer hideg vízzel áthúzzuk/átmossuk.

A húsdaráló szetthez tartozó kolbásztöltő egység segítségével betöltjük a kolbászokat és fogvájóval itt-ott megszurkáljuk, hogy ha levegős, akkor az távozzon belőle.

Végeit megcsomózzuk és kisseb, sütnivaló méretűre pározzuk.

Jómagam a nagy részét a fagyasztóba tettem, pár darabot pedig karikára vágott krumpliágyon megsütöttem és párolt lilakáposztával tálaltam.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Profiknak Fogás: Vacsora
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is