Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A fokhagymát áttörjük, vagy kis kockákra vágjuk, majd beletesszük a leves lébe. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk és lisztbe forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalát megkapatjuk, majd kivesszük. Ha kész van az összes, visszatesszük a lábasba, ráöntjük a leves lét és a paradicsom pürét. Ebben a lében addig pároljuk még puha nem lesz. Ha a lé nem […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.08.09.

Hozzávalók

Elkészítése

A fokhagymát áttörjük, vagy kis kockákra vágjuk, majd beletesszük a leves lébe. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk és lisztbe forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalát megkapatjuk, majd kivesszük. Ha kész van az összes, visszatesszük a lábasba, ráöntjük a leves lét és a paradicsom pürét. Ebben a lében addig pároljuk még puha nem lesz. Ha a lé nem sűrűsödne be, akkor besűrítjük. Hasáb burgonyával tálaljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is