Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Svéd húsgolyók mártással

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húsgolyók hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd lefedve betesszük a hűtőbe 1 órára. Az idő letelte után diónyi golyókat formázunk a húsos masszából. Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat és az olajat, majd a húsgolyókat aranyszínűre sütjük a felforrósított zsiradékon. Ha a golyók elkészültek, akkor kiszedjük a serpenyőből. A visszamaradt zsiradékhoz hozzádjuk a lisztet, elkeverjük, majd az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.09.08.

Húsgolyók

Sütéshez

Mártás

Elkészítése

A húsgolyók hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd lefedve betesszük a hűtőbe 1 órára.

Az idő letelte után diónyi golyókat formázunk a húsos masszából.

Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat és az olajat, majd a húsgolyókat aranyszínűre sütjük a felforrósított zsiradékon.

Ha a golyók elkészültek, akkor kiszedjük a serpenyőből.

A visszamaradt zsiradékhoz hozzádjuk a lisztet, elkeverjük, majd az alaplével felöntjük és csomómentesre keverjük. Amikor már besűrűsödött, akkor hozzáadjuk a tejszínt és a lekvárt is és még kb 2-3 percig tovább főzzük.

A kész húsgolyókat a mártással és tetszőleges körettel tálaljuk.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is