Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Svéd sertésborda

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kivert, megsózott hússzeleteket az olajban hirtelen kisütjük, kivesszük és melegen tartjuk. A zsírjában a felszeletelt gombát megpároljuk, sűrű zellermártással felengedjük, amelyet legegyszerűbb, ha tasakos zellerkrémlevesből készítünk, fele vízmennyiséggel. A gombát a mártásban öt percig pároljuk, majd a húsra öntjük, és jól átforraljuk. Sós vízben főtt burgonya illik hozzá.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.02.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A kivert, megsózott hússzeleteket az olajban hirtelen kisütjük, kivesszük és melegen tartjuk. A zsírjában a felszeletelt gombát megpároljuk, sűrű zellermártással felengedjük, amelyet legegyszerűbb, ha tasakos zellerkrémlevesből készítünk, fele vízmennyiséggel.

A gombát a mártásban öt percig pároljuk, majd a húsra öntjük, és jól átforraljuk. Sós vízben főtt burgonya illik hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is