Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Szarvasgomba krémmel töltött karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg karaj (4 szelet) 15 dkg trappista sajt 5 dkg parmezán sajt 4 tk szarvasgomba krém só-, bors ízlés szerint Panírozáshoz: 20 dkg liszt 20 dkg zsemlemorzsa 3-4 db tojás Sütéshez: kb. 4-5 dl olaj Elkészítése: A karaj szeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, enyhén sózzuk, borsozzuk. A kiterített hússzeletek egyik felére teszünk egy vastagabb […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Drága
malmosszilvia
Beküldte: 2017.03.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg karaj (4 szelet)
  • 15 dkg trappista sajt
  • 5 dkg parmezán sajt
  • 4 tk szarvasgomba krém
  • só-, bors ízlés szerint

Panírozáshoz:

  • 20 dkg liszt
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 3-4 db tojás

Sütéshez:

  • kb. 4-5 dl olaj


Elkészítése:

A karaj szeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, enyhén sózzuk, borsozzuk. A kiterített hússzeletek egyik felére teszünk egy vastagabb szelet trappista sajtot.

A sajtot megkenjük a szarvasgomba krémmel, majd megszórjuk a durvára reszelt parmezán sajttal is: Ezek után a hús másik felét ráhajtjuk, és a széleket hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük.

A szokásos módon bepanírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa. Ezután forró olajban kisütjük a húsokat.

Hasábburgonyával és párolt kukoricával tálaltam.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
malmosszilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is