Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A 4 szelet rövidkarajt kiklopfoljuk, az 5 dkg margarinon megpároljuk, ízesítjük a sóval, a kakukkfűvel, majd kiszedjük egy jénai tálba, majd a megmaradt léhez, hozzáadjuk a meghámozott kockára vágott almát-picit forrjuk, majd levesszük a lángról, és a tejföllel összekevert lisztel, behabarjuk, majd ráöntjük a jénaiban lévő húsra. 5-10 percig 180 fokos sütőben sütjük.Párolt rizzsel és […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.03.20.

Hozzávalók

Köretnek

Elkészítése

A 4 szelet rövidkarajt kiklopfoljuk, az 5 dkg margarinon megpároljuk, ízesítjük a sóval, a kakukkfűvel, majd kiszedjük egy jénai tálba, majd a megmaradt léhez, hozzáadjuk a meghámozott kockára vágott almát-picit forrjuk, majd levesszük a lángról, és a tejföllel összekevert lisztel, behabarjuk, majd ráöntjük a jénaiban lévő húsra. 5-10 percig 180 fokos sütőben sütjük.Párolt rizzsel és zöldségekkel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is