Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A húst megforgatjuk a forró zsiradékon, sóval, tárkonnyal ízesítjük, kevés vízzel puhára pároljuk. Köré rakjuk a hámozott cikkekre vágott almát, lefedve még 10 percig pároljuk. A húst kiszedjük, felszeljük, a visszamaradt levet kevés vízzel elkevert liszttel behabarjuk, és az almával együtt 1-2 percig pároljuk, majd a húsra öntjük. Főtt burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.06.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst megforgatjuk a forró zsiradékon, sóval, tárkonnyal ízesítjük, kevés vízzel puhára pároljuk.

Köré rakjuk a hámozott cikkekre vágott almát, lefedve még 10 percig pároljuk.

A húst kiszedjük, felszeljük, a visszamaradt levet kevés vízzel elkevert liszttel behabarjuk, és az almával együtt 1-2 percig pároljuk, majd a húsra öntjük.

Főtt burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is