Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Szentesi kemencés

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A karajt szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk, majd ízlés szerint fűszerezzük (só, bors, esetleg sertéshús fűszer). Hirtelen megsütjük mindkét oldalát, és félretesszük. A cérnametéltet kifőzzük, leszűrjük, hagyjuk teljesen kihűlni (fontos!). A tejfölt elkeverjük a Piros Arannyal, a zúzott fokhagymával, sóval, borssal, majd a cérnametéltre öntjük és jól elkeverjük. A elősütött húst egymásmellé rendezzük egy kiolajozott tepsiben […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.09.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A karajt szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk, majd ízlés szerint fűszerezzük (só, bors, esetleg sertéshús fűszer). Hirtelen megsütjük mindkét oldalát, és félretesszük. A cérnametéltet kifőzzük, leszűrjük, hagyjuk teljesen kihűlni (fontos!). A tejfölt elkeverjük a Piros Arannyal, a zúzott fokhagymával, sóval, borssal, majd a cérnametéltre öntjük és jól elkeverjük. A elősütött húst egymásmellé rendezzük egy kiolajozott tepsiben és mindegyikre tejfölös-tésztát halmozunk. Gazdagon megszórjuk reszelt sajttal és pirosra sütjük.

Természetesen szárnyas hússal is készíthetjük, de az eredeti receptben sertéshús szerepel. Mindenféle köret kiváló hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is