Elkészítése
Hozzávalók:
12 darabhoz
- 500 g darált hús
- 1 db lilahagyma
- 1 db paradicsom
- 1 db tv paprika
- 100 g kék márványsajt
- 50 g zöldborsó
- 50 g sárgarépa
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db nyers tojás
- 1 evőkanál olaj
- só, bors
Elkészítése:
A lilahagymát kevés olajon megdinszteljük.
A zöldségeket megmossuk, majd apró kockára vágva (kivéve sárgarépa, azt reszeltem) egy keverőtálba a darált húshoz adjuk.
Beletesszük a sajtot és a tojást.
Fűszerezzük, majd az egészet jól összegyúrjuk, majd golyókat formázunk belőle.
Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 25 percig sütjük.
Krumplipürével tálaljuk.
Jó étvágyat!

