Elkészítése
A kivert, megsózott, megborsozott hússzeleteket a megforrósított vajon megforgatjuk, hirtelen megsütjük, majd annyi tejjel öntjük le, amennyi ellepi. A tejben jó puhára pároljuk, majd a levét rövidre forraljuk.
A kivert, megsózott, megborsozott hússzeleteket a megforrósított vajon megforgatjuk, hirtelen megsütjük, majd annyi tejjel öntjük le, amennyi ellepi. A tejben jó puhára pároljuk, majd a levét rövidre forraljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A kivert, megsózott, megborsozott hússzeleteket a megforrósított vajon megforgatjuk, hirtelen megsütjük, majd annyi tejjel öntjük le, amennyi ellepi. A tejben jó puhára pároljuk, majd a levét rövidre forraljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.