Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet karaj étolaj őrölt csemege paprika finomliszt só és őrölt fekete bors 150 gramm tejföl 1 gerezd fokhagyma 1 kávéskanál bazsalikom Elkészítése: A karajokat kiklopfoljuk, mind a két oldalukat, besózzuk, és borsozzuk. A finomlisztbe őrölt csemege pirospaprikát keverünk és beleforgatjuk a húst. Olajos tepsiben 15 percig sütjük az egyik oldalát, kivesszük sütőből és megkenjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
03Judit15
Beküldte: 2017.02.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj
  • étolaj
  • őrölt csemege paprika
  • finomliszt
  • só és őrölt fekete bors
  • 150 gramm tejföl
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál bazsalikom


Elkészítése:

A karajokat kiklopfoljuk, mind a két oldalukat, besózzuk, és borsozzuk. A finomlisztbe őrölt csemege pirospaprikát keverünk és beleforgatjuk a húst.

Olajos tepsiben 15 percig sütjük az egyik oldalát, kivesszük sütőből és megkenjük a másik oldalát (ami eddig még nem sült) a tejfölös mártással.

A tejfölt egy tálban összekeverjük az apróra vágott fokhagymával, és bazsalikommal, teszünk még hozzá egy kis sót, és borsot is.

További 10 percig sütjük.

Köretnek krumplipürével is kínálhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
03Judit15
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is