Elkészítése
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj
- étolaj
- őrölt csemege paprika
- finomliszt
- só és őrölt fekete bors
- 150 gramm tejföl
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 kávéskanál bazsalikom
Elkészítése:
A karajokat kiklopfoljuk, mind a két oldalukat, besózzuk, és borsozzuk. A finomlisztbe őrölt csemege pirospaprikát keverünk és beleforgatjuk a húst.
Olajos tepsiben 15 percig sütjük az egyik oldalát, kivesszük sütőből és megkenjük a másik oldalát (ami eddig még nem sült) a tejfölös mártással.
A tejfölt egy tálban összekeverjük az apróra vágott fokhagymával, és bazsalikommal, teszünk még hozzá egy kis sót, és borsot is.
További 10 percig sütjük.
Köretnek krumplipürével is kínálhatjuk.

