Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Tejfölös gombás hús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gombát feltesszük pörköltnek, a szűzpecsenyét szeletekre vágjuk és csak lisztben megforgatjuk. Hirtelen kisütjük olajban, utána rögtön beletesszük a gombapörköltbe és utána belekeverünk a nagydoboz tejfölt, fölforraljuk és már el is készült!

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A gombát feltesszük pörköltnek, a szűzpecsenyét szeletekre vágjuk és csak lisztben megforgatjuk. Hirtelen kisütjük olajban, utána rögtön beletesszük a gombapörköltbe és utána belekeverünk a nagydoboz tejfölt, fölforraljuk és már el is készült!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is