Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Tejszínes bundában sült karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 szelet karaj (kb 70 dkg) só ízlés szerint 10 dkg liszt a forgatáshoz 7 dl étolaj a sütéshez Bundához: 2 tojás 1 kk só őrölt bors ízlés szerint 3 púpozott evőkanál liszt 1,5 dl főzőtejszín Elkészítése: A húst kissé kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk mindkét oldalát. A bunda hozzávalóit összekeverjük. A húst lisztbe, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2016.04.14.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 szelet karaj (kb 70 dkg)
  • só ízlés szerint
  • 10 dkg liszt a forgatáshoz
  • 7 dl étolaj a sütéshez

Bundához:

  • 2 tojás
  • 1 kk só
  • őrölt bors ízlés szerint
  • 3 púpozott evőkanál liszt
  • 1,5 dl főzőtejszín


Elkészítése:

A húst kissé kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk mindkét oldalát.

A bunda hozzávalóit összekeverjük.

A húst lisztbe, majd a tejszínes masszába mártjuk.

Az olajat felmelegítjük, de ne legyen forró! Fedő alatt szép aranybarnára sütjük mindkét oldalát.

Köretként rizst és házi savanyúságot adhatunk mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is