Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Tokányok, pörköltek

Tejszínes-gombás sertésragu

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst megtisztítjuk, majd 1 cm széles csíkokra vágjuk. Kevés olajon előpirítjuk, majd kivesszük az olajból és félretesszük. A hagymát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk, és ugyanabban az olajban, amelyben a húst pirítottuk, üvegesre pároljuk. Ezután hozzáadjuk a felkockázott szalonnát, ízlés szerint fűszerezzük, majd visszatesszük a húst is. Egy kevés vizet öntünk rá, majd puhára főzzük. Amikor […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst megtisztítjuk, majd 1 cm széles csíkokra vágjuk. Kevés olajon előpirítjuk, majd kivesszük az olajból és félretesszük.

A hagymát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk, és ugyanabban az olajban, amelyben a húst pirítottuk, üvegesre pároljuk. Ezután hozzáadjuk a felkockázott szalonnát, ízlés szerint fűszerezzük, majd visszatesszük a húst is.

Egy kevés vizet öntünk rá, majd puhára főzzük.

Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a szeletelt gombát, felöntjük tejszínnel, és összefőzzük az ízeket, amíg az étel elkészül.

Hasábburgonyával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is