A hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockára vágott húst. Amikor a hús kifehéredett, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Ízlés szerint megszórjuk ételízesítővel és borssal. A fő ízeket azonban a bazsalikom és az oregánó fogja adni.
Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a gombát és a kukoricát. Megszórjuk oregánóval és bazsalikommal, majd alaposan összeforgatjuk. Hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek. Ha szükséges, önthetünk még hozzá egy kevés vizet, de figyeljünk arra, hogy ne legyen túl sok folyadék az ételben.
Közben a lisztet egy kis vízzel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a főzőtejszínt. Folyamatos kevergetés mellett ezt a keveréket hozzáöntjük az ételhez. Várjuk meg, amíg felrottyan, majd levesszük a tűzről.
Az ételt frissen kifőzött spagetti tésztával tálaljuk.