Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Tokányok, pörköltek

Tejszínes, majoránnás aprópecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg sertés lapocka, vagy pulykamell 1 fej hagyma 200 g főzőtejszín 1 csapott evőkanál liszt só, frissen őrölt bors 1 csipet majoránna 1 dl száraz fehérbor kevés olaj Elkészítése: A hagymát felcsíkozzuk, a fokhagymát nagyon apróra vágjuk. A lapockát apró darabokra vágjuk. A hagymát kevés olajon megpároljuk, és a húst is hozzáadva, annak […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg sertés lapocka, vagy pulykamell
  • 1 fej hagyma
  • 200 g főzőtejszín
  • 1 csapott evőkanál liszt
  • só, frissen őrölt bors
  • 1 csipet majoránna
  • 1 dl száraz fehérbor
  • kevés olaj


Elkészítése:

A hagymát felcsíkozzuk, a fokhagymát nagyon apróra vágjuk. A lapockát apró darabokra vágjuk.

A hagymát kevés olajon megpároljuk, és a húst is hozzáadva, annak fehéredéséig pirítjuk. Mikor a hús kifehéredett, bort öntünk alá, megsózzuk, és megborsozzuk.

Az apóra darabolt fokhagymát is hozzátesszük, majd a lisztet jól elkeverjük a főzőtejszínnel, és azt is hozzáöntjük a húshoz.

Megszórjuk kevés majoránnával, és újra felforraljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is