Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hússzeleteket enyhén kiverjük, mindkét oldalukat megsózzuk, majd félretesszük. A megtisztított hagymát 2-3 milliméter vastagságú karikákra vágjuk. Egy tepsit olajjal kikenünk, és a hagymakarikákat egyenletesen eloszlatjuk benne. A hússzeleteket szorosan egymás mellé fektetjük a hagymára, és megszórjuk oregánóval. A megmosott gombát és a füstölt tarját kis kockákra vágjuk, majd egyenletesen elosztjuk a hús tetején. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Anibaba
Beküldte: 2013.03.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A hússzeleteket enyhén kiverjük, mindkét oldalukat megsózzuk, majd félretesszük. A megtisztított hagymát 2-3 milliméter vastagságú karikákra vágjuk. Egy tepsit olajjal kikenünk, és a hagymakarikákat egyenletesen eloszlatjuk benne.

A hússzeleteket szorosan egymás mellé fektetjük a hagymára, és megszórjuk oregánóval. A megmosott gombát és a füstölt tarját kis kockákra vágjuk, majd egyenletesen elosztjuk a hús tetején.

A tejfölt a reszelt füstölt sajttal alaposan összekeverjük, pirospaprikával ízesítjük, és a hús tetejére öntjük, egyenletesen eloszlatva. A tepsit alufóliával letakarjuk.

Előmelegített sütőben, nagy lángon (kb. 200 fokon) sütjük kb. 45 percig, amíg a hús megpuhul. Az alufóliát levéve a tetejét kissé megpiríthatjuk, ha szükséges.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Anibaba
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is