A hússzeleteket enyhén kiverjük, mindkét oldalukat megsózzuk, majd félretesszük. A megtisztított hagymát 2-3 milliméter vastagságú karikákra vágjuk. Egy tepsit olajjal kikenünk, és a hagymakarikákat egyenletesen eloszlatjuk benne.
A hússzeleteket szorosan egymás mellé fektetjük a hagymára, és megszórjuk oregánóval. A megmosott gombát és a füstölt tarját kis kockákra vágjuk, majd egyenletesen elosztjuk a hús tetején.
A tejfölt a reszelt füstölt sajttal alaposan összekeverjük, pirospaprikával ízesítjük, és a hús tetejére öntjük, egyenletesen eloszlatva. A tepsit alufóliával letakarjuk.
Előmelegített sütőben, nagy lángon (kb. 200 fokon) sütjük kb. 45 percig, amíg a hús megpuhul. Az alufóliát levéve a tetejét kissé megpiríthatjuk, ha szükséges.