Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Téli sertésborda

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet sertéskaraj csont nélkül 10 dkg csemegeszalonna 12 dkg csiperkegomba (lehet konzerv is) 1 dl tejföl 8 dkg reszelt sajt 1 fej lilahagyma só bors Elkészítése: A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. A hússzeleteket beforgatjuk lisztbe, kb 3-3-percig olajban megsütjük mindkét oldalát. A megsült hússzeleteket tepsibe szedjük, megkenjük vékonyan tejföllel, ráhelyezzük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
csisztum
Beküldte: 2014.12.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertéskaraj csont nélkül
  • 10 dkg csemegeszalonna
  • 12 dkg csiperkegomba (lehet konzerv is)
  • 1 dl tejföl
  • 8 dkg reszelt sajt
  • 1 fej lilahagyma
  • bors


Elkészítése:

A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. A hússzeleteket beforgatjuk lisztbe, kb 3-3-percig olajban megsütjük mindkét oldalát.

A megsült hússzeleteket tepsibe szedjük, megkenjük vékonyan tejföllel, ráhelyezzük a gombákat, reszelt sajtot, a felkockázott csemegeszalonnát és végül 1 szelet lilahagymát.

Zsiradékot már nem kell alátenni, mivel a szalonnazsírban ropogósra sül. Kb 1 órára 200 fokos sütőbe tesszük.

Köretnek krumplipürét vagy párolt rizst, esetleg zöldségköretet tálalunk. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
csisztum
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is