Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Tepsis-mustáros tarja hagymával burgonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet tarja(pácolva) 6 db burgonya 2 db közepes vörös hagyma 4 szelet bacon 6 gerezd fokhagyma 6-8 ek mustár 2 tk sertés fűszerkeverék őrölt bors só étolaj Elkészítése: A húst bepácoljuk előtt 2-3 nappal korábban mielőtt elkészítenénk. Minél többet áll a pácban, annál porhanyósabb lesz a kész hús. Egy zárható tetejű edénybe rakjuk […]

Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 adag
Karamella
Beküldte: 2016.04.19.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet tarja(pácolva)
  • 6 db burgonya
  • 2 db közepes vörös hagyma
  • 4 szelet bacon
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 6-8 ek mustár
  • 2 tk sertés fűszerkeverék
  • őrölt bors

  • étolaj


Elkészítése:

A húst bepácoljuk előtt 2-3 nappal korábban mielőtt elkészítenénk. Minél többet áll a pácban, annál porhanyósabb lesz a kész hús.

Egy zárható tetejű edénybe rakjuk a húst, és minden szeletet megsózunk, borsoznuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, majd megkenünk mustárral.

Ráöntjük az olajat, hogy befedje a húst,lezárjuk és hűtőbe tesszük minimum 1-2 napig.

A pácolás után egy tepsit kiolajozunk, belerakjuk a(megpucolt) és kb fél cm-re felkarikázott krumplit. Sózzuk, borsozzuk, rárakjuk a(megpucolt) felkarikázott vöröshagymát is, majd a bepácolt húsokat tesszük rá.

A húsok tetejére rakjuk a megtisztított félbevágott fokhagymagerezdeket, ráöntjük a fűszeres olajat, és lefedve, kb 180 fokon 60 percig sütjük, ekkor kivesszük rátesszük a húsra a bacon szeleteket, és fedetlenül még kb 20 percig sütjük, míg meg nem pirul a hús és a bacon.

Savanyúsággal vagy idény salátával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Karamella
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is