Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst kb 1 cm-es darabra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük egy kis olaj hozzáadásával. A burgonyát nagyobb kockákra vágjuk, megsózzuk és a tepsibe tesszük. Rátesszük a feldarabolt szalonnát és a fokhagyma gerezdeket is, majd rárakjuk a húst, a kisebb darabokra vágott vajat is és egy kis vizet, olajat öntünk alá. Alufóliával letakarjuk és 180 fokos […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Alexandra1234
Beküldte: 2020.10.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst kb 1 cm-es darabra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük egy kis olaj hozzáadásával.

A burgonyát nagyobb kockákra vágjuk, megsózzuk és a tepsibe tesszük. Rátesszük a feldarabolt szalonnát és a fokhagyma gerezdeket is, majd rárakjuk a húst, a kisebb darabokra vágott vajat is és egy kis vizet, olajat öntünk alá.

Alufóliával letakarjuk és 180 fokos sütőbe toljuk.

Amikor puhára sült, levesszük az alufóliát és pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Alexandra1234
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is