Elkészítése
A húst kiklopfoljuk és sózzuk mindkét oldalát.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük, majd a húsra teszünk belőle és feltekerjük.
A roládot lisztbe, majd tejjel elkevert felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk.
Felmelegített olajban, lassú tűzön fedő alatt kisütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy a zsiradék lecsepegjen. Amikor kissé hűlt, félbevágjuk.
A rizst az olajon kicsit megpirítjuk, majd a forró alaplével felöntjük. Fedő alatt hagyjuk duzzadni.
200 fokra előmelegített sütőbe tesszük és elzárjuk alatta a lángot. Csak olyan edénybe tegyük be a sütőbe, amin nincs műanyag vagy másmilyen anyag, ami leolvadhat róla!
A zöldségeket enyhén sós vízben, roppanósra főzzük, majd a rizzsel összekeverjük.








