Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Töltött császárhús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg császárhús kötözött göngyölt 30 dkg sütnivaló kolbász Sertéssült fűszersó 3 dl  száraz rosé bor Elkészítése: A húst középen kitágítom, hogy a tölteléknek legyen helye. Kötözött császárhúst a gumis kötegtől függően könnyen lehet tölteni anélkül, hogy levennénk róla. A kolbászt meleg víz alatt megmosom és a bélből könnyen kinyomom a húst .Ezzel a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Kalla58
Beküldte: 2015.02.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg császárhús kötözött göngyölt
  • 30 dkg sütnivaló kolbász
  • Sertéssült fűszersó
  • 3 dl  száraz rosé bor


Elkészítése:

A húst középen kitágítom, hogy a tölteléknek legyen helye. Kötözött császárhúst a gumis kötegtől függően könnyen lehet tölteni anélkül, hogy levennénk róla.

A kolbászt meleg víz alatt megmosom és a bélből könnyen kinyomom a húst .Ezzel a töltelékkel megtöltöm a belsejét egy kanál segítségével.

Ezután eligazítom a hálót rajta és fűszersóval bedörzsölöm. 1 órát hagyom állni, hogy a fűszer jól átjárja a húst.

A sütőt 200 fokra előmelegítem. Teflon tepsibe teszem a húst és felöntöm a borral. Fóliával letakarva a sütőbe teszem és 2 órát sütöm 150 fokon.

A húst megfordítottam félidőben. Kiveszem a sütőből, majd leveszem a fóliát róla.

Kicsit állni hagyom,és vékonyra szeletelem. Burgonyapürével tálalom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is