Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A dagadót felszúrjuk, zsebet készítünk. A kockára vágott hagymákat megfonnyasztjuk a felforrósított zsíron. A kenyeret vagy zsemlét vízben megáztatjuk. Kinyomkodás után a hagymára tesszük és ráütjük a tojásokat és befűszerezzük ízlés szerint. Jól elkeverjük, hogy a kenyér szétmorzsolódjon. Átforgatjuk a tűzön pár perc alatt. Beletöltjük a húsba a tölteléket, a végeit pedig összetűzzük. Tepsibe tesszük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
iluska receptjei
Beküldte: 2020.12.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A dagadót felszúrjuk, zsebet készítünk.

A kockára vágott hagymákat megfonnyasztjuk a felforrósított zsíron.

A kenyeret vagy zsemlét vízben megáztatjuk. Kinyomkodás után a hagymára tesszük és ráütjük a tojásokat és befűszerezzük ízlés szerint. Jól elkeverjük, hogy a kenyér szétmorzsolódjon. Átforgatjuk a tűzön pár perc alatt.

Beletöltjük a húsba a tölteléket, a végeit pedig összetűzzük.

Tepsibe tesszük és 200 fokon kb 1-1,5 óra alatt megsütjük. Néha locsoljuk meg a saját zsírjával. Ellenőrizhetjük is hogy átsült-e. Ha beleszúrunk egy hústűt és ha nem ragad rá a töltelék, akkor átsült.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
iluska receptjei
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is