Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gombát felszeleteljük, a májat kisebb darabokra vágjuk. Hagymát és a petrezselymet felaprítjuk. Némi zsíron megdinszteljük a hagymát és a gombát, majd fészerezzük és beleszórjuk a petrezselymet. Később a májat is hozzáadjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk. Ha a máj is megpuhult, hűtés után botmixerrel pépesítjük, majd hozzáadjuk a tojásokat, és a zsemlét. Ízlés szerint fészerezzük […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A gombát felszeleteljük, a májat kisebb darabokra vágjuk. Hagymát és a petrezselymet felaprítjuk.

Némi zsíron megdinszteljük a hagymát és a gombát, majd fészerezzük és beleszórjuk a petrezselymet. Később a májat is hozzáadjuk.

A zsemléket tejbe áztatjuk. Ha a máj is megpuhult, hűtés után botmixerrel pépesítjük, majd hozzáadjuk a tojásokat, és a zsemlét. Ízlés szerint fészerezzük még.

A húst kívül-belül fűszerezzük, majd beletöltjük a tölteléket és hústűvel összezárjuk a zsebet.

Megkenjük zsírral és tepsiben, fólia alatt megsütjük kb 1 órán át 200 fokon.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is