Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött húsok

Töltött dagadó

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnát és a hagymát apró kockákra vágjuk, az újhagymát felkarikázzuk. A zsemléket beáztatjuk, majd kinyomkodjuk. Három tojást megfőzünk és kockákra vágjuk. A dagadót felszúrjuk, kívül-belül besózzuk és fűszerezzük. A szalonnát kipirítjuk, majd megdinszteljük rajta a hagymát és az újhagymát. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és a felkockázott főtt tojást. Sóval, borssal és ételízesítővel ízesítjük. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A szalonnát és a hagymát apró kockákra vágjuk, az újhagymát felkarikázzuk. A zsemléket beáztatjuk, majd kinyomkodjuk. Három tojást megfőzünk és kockákra vágjuk. A dagadót felszúrjuk, kívül-belül besózzuk és fűszerezzük. A szalonnát kipirítjuk, majd megdinszteljük rajta a hagymát és az újhagymát. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és a felkockázott főtt tojást. Sóval, borssal és ételízesítővel ízesítjük. Összedolgozzuk a kinyomkodott zsemlékkel és egy nyers tojással.

A tölteléket a dagadóba töltjük, majd hústűvel összetűzzük vagy bevarrjuk. A húst tepsibe tesszük, megkenjük hideg zsírral. Mellé tesszük a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat. A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és addig sütjük, amíg a hús szép pirosra sül. Szeletelés előtt hagyjuk kicsit hűlni. Zöldséges rizst készítettem hozzá.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is