Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött dagadó

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A dagadót középen felszúrjuk, és kívül-belül sózzuk, borsozzuk. A darált húshoz hozzáadjuk a vízben megáztatott és jól kinyomkodott zsemlét. Ehhez hozzákeverjük a kockára vágott hagymát, a fokhagymakrémet, a sót, a borsot, az ételízesítőt, a fűszerpaprikát, két nyers tojást, és két apróra vágott főtt tojást. Fűszerezzük majoránnával és petrezselyemzölddel. Az elkészült tölteléket a dagadóba töltjük, majd a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.09.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A dagadót középen felszúrjuk, és kívül-belül sózzuk, borsozzuk.

A darált húshoz hozzáadjuk a vízben megáztatott és jól kinyomkodott zsemlét. Ehhez hozzákeverjük a kockára vágott hagymát, a fokhagymakrémet, a sót, a borsot, az ételízesítőt, a fűszerpaprikát, két nyers tojást, és két apróra vágott főtt tojást. Fűszerezzük majoránnával és petrezselyemzölddel.

Az elkészült tölteléket a dagadóba töltjük, majd a nyílást fogpiszkálóval vagy hústűvel összetűzzük.

A megtöltött dagadót tepsibe tesszük, zsírral megkenjük, kevés vizet öntünk alá, és készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is