Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg darált hús 1 púpos tk só 1 kk őrölt bors 10 dkg zsemlemorzsa 1 púpos ek pirospaprika 4-5 gerezd fokhagyma összezúzva 3 nyers tojás 5 főtt tojás Elkészítése: A főtt tojás és a zsemlemorzsa kivételével mindent összekeverünk. Két részre osztjuk, majd egy jénai tálba (vagy őzgerincformába) tesszük a massza felét és rárakjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
kata vinczene 57
Beküldte: 2017.06.02.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg darált hús
  • 1 púpos tk só
  • 1 kk őrölt bors
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • 1 púpos ek pirospaprika
  • 4-5 gerezd fokhagyma összezúzva
  • 3 nyers tojás
  • 5 főtt tojás


Elkészítése:
A főtt tojás és a zsemlemorzsa kivételével mindent összekeverünk.

Két részre osztjuk, majd egy jénai tálba (vagy őzgerincformába) tesszük a massza felét és rárakjuk a főtt tojásokat. A maradék húst rátesszük, vizes kézzel formára igazítjuk.

Megszórjuk zsemlemorzsával és szép ropogósra sütjük kb 175 fokos sütőben kb 1 óra alatt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
kata vinczene 57
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is