Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött káposzta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A felmelegített zsíron megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a húst, megfűszerezzük és fehéredésig pirítjuk, majd hozzákeverjük a ledarált tarját, a legvégén pedig a megmosott és lecseptetett rizst. A tölteléket kihűtjük, majd a káposzta levelekbe töltjük. A fazekunk aljára egy sor savanyított káposzta kerül, kockázunk rá bordaporcot vagy kolozsvári szalonnát. Rá jön egy sor káposztalevél és erre […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
10 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
03Judit15
Beküldte: 2020.12.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A felmelegített zsíron megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a húst, megfűszerezzük és fehéredésig pirítjuk, majd hozzákeverjük a ledarált tarját, a legvégén pedig a megmosott és lecseptetett rizst.

A tölteléket kihűtjük, majd a káposzta levelekbe töltjük.

A fazekunk aljára egy sor savanyított káposzta kerül, kockázunk rá bordaporcot vagy kolozsvári szalonnát. Rá jön egy sor káposztalevél és erre kerülnek a töltések.

A töltés sorok közé vagdosunk karikára füstölt kolbászt és rétegezzük a maradék levelekből és savanyú káposztából. A tetejére levél kerül.

Felengedjük teljesen vízzel, hogy ellepje. Miután felforrt még kb 1,5 órán át főzzük.

Ha megpuhult benne kellően a rizs, akkor készült el.

Kenyérrel és tejföllel tálaljuk.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
03Judit15
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is