Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Töltött karaj recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • sertéskaraj
  • fokhagyma
  • só
  • bors
  • 2 db tojás
  • petrezselyemzöld
  • pritamin paprika
  • 3 evőkanál tejföl
  • 2-3 evőkanál liszt
  • olaj

Elkészítése

Az egész karaj közepét kivájtam, és a kivájt húst kockákra vágtam. A karajt sóztam, borsoztam.

A töltelékhez az apróra vágott húst sóztam, borsoztam. A tojásokat felvertem, majd hozzáadtam a tejfölt, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a felkockázott pritaminpaprikát. Az egészet összekevertem a liszttel, hogy ne legyen folyós a töltelék, és a karajt megtöltöttem.

A karajból 1-1 szeletet félretettem, és a megtöltött karaj mindkét végét betömtem, hogy a massza ne follyon ki. A karajt tepsibe tettem, fóliával lefedtem, és sütöttem. A sütés vége felé a fóliát levettem, hogy jó piros színe legyen.

https://receptneked.wps.hu/sertes/toltott-karaj-2/