Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hússzeleteket kiklopfoljuk és sózzuk. A póréhagymát vastagabb szeletekre vágjuk. Minden szelet húsra teszünk egy szelet bacont, sajtot, két szelet póréhagymát és kolbászt. A húst felgöngyöljük, bepanírozzuk, majd közepes hőfokon kisütjük. Köretként szalma burgonyát készítünk mellé. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2012.12.09.

Hozzávalók

A panírozáshoz

A sütéshez

Elkészítése

A hússzeleteket kiklopfoljuk és sózzuk. A póréhagymát vastagabb szeletekre vágjuk. Minden szelet húsra teszünk egy szelet bacont, sajtot, két szelet póréhagymát és kolbászt. A húst felgöngyöljük, bepanírozzuk, majd közepes hőfokon kisütjük.

Köretként szalma burgonyát készítünk mellé.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is