Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Töltött karaj gazdagon

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Előkészítésként kiklopfoljuk a karajszeleteket és sózzuk őket. A kolbászt karikákra vágjuk, az újhagymát 5-6 cm-es darabokra szeleteljük, a tojásokat megfőzzük és szintén felkarikázzuk. A hússzeletek egyik felére ráhelyezünk egy-egy szelet sajtot és sonkát, majd teszünk rá egy darab újhagymát, 2-3 kolbászkarikát és tojáskarikát. Ráhajtjuk a hús másik felét, így kialakítva a töltött szeleteket. Ezután bepanírozzuk: […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.01.03.

Hozzávalók

A panírozáshoz

A sütéshez

Elkészítése

Előkészítésként kiklopfoljuk a karajszeleteket és sózzuk őket. A kolbászt karikákra vágjuk, az újhagymát 5-6 cm-es darabokra szeleteljük, a tojásokat megfőzzük és szintén felkarikázzuk.

A hússzeletek egyik felére ráhelyezünk egy-egy szelet sajtot és sonkát, majd teszünk rá egy darab újhagymát, 2-3 kolbászkarikát és tojáskarikát. Ráhajtjuk a hús másik felét, így kialakítva a töltött szeleteket.

Ezután bepanírozzuk: először lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk a töltött húsokat. Forró olajban, közepes lángon aranybarnára sütjük őket.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is