Elkészítése
Először megtisztítjuk és alaposan megmossuk a zöldségeket, majd ízlés szerint feldaraboljuk őket. A jégsalátát darabokra tépkedjük, hogy friss, könnyű alapot adjunk a salátához. A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd megsózzuk. A csípős paprikát vékony szeletekre vágjuk.
Minden hússzeletre helyezünk egy szelet bacont, egy szelet sajtot és egy szelet csípős paprikát. Ezután a húst felgöngyöljük, és klasszikus módon bepanírozzuk: lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk. Közepes hőfokon aranybarnára sütjük a felgöngyölt húsokat.
A saláta elkészítése
A feldarabolt zöldségeket összekeverjük, majd a joghurtot sóval és borssal ízesítjük, és a salátára öntjük. Jól elkeverjük, hogy minden zöldséget bevonjon az öntet.
Tálalás
A megsült húsokat felvágjuk, és a friss salátával együtt tálaljuk. Az étel egyszerű, gyors és ízletes, tökéletes választás akár egy könnyed ebédhez vagy vacsorához. Jó étvágyat kívánok hozzá! 🙂
