Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Töltött karajszeletek rántva

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül 1/2 csokor snidling 20 dkg reszelt trappista sajt 2 db hegyes erős paprika vagy 1 db zöld kaliforniai paprika 1 db piros kaliforniai paprika  só őrölt fehér bors 20 dkg finomliszt 3 tojás 30 dkg zsemlemorzsa étolaj Elkészítése: A snidlinget apróra, a paprikákat kis kockákra vágjuk. A hússzeleteket […]

Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Kautz Jozsef
Beküldte: 2016.06.15.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 1/2 csokor snidling
  • 20 dkg reszelt trappista sajt
  • 2 db hegyes erős paprika vagy 1 db zöld kaliforniai paprika
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  •  só
  • őrölt fehér bors
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • étolaj


Elkészítése:

A snidlinget apróra, a paprikákat kis kockákra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

Az apróra vágott snidlinget és paprikákat elkeverjük a reszelt trappista sajttal. Ízesítjük sóval és borssal.

A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Friss salátát készítettem mellé köretnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is