Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Töltött oldalas, töltött dagadó, töltött csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húsokat felszúrjuk, a csirkecombokon pedig fellazítjuk a bőrt, majd a húsokat alaposan besózzuk. A töltelékhez a májat egy éles késsel elkaprjuk. A zöldségeket meghámozzuk és lereszeljük. A zöldségzöldet felaprítjuk és a főtt tojásokat apróra vágjuk. A zsemléket vízbe áztatjuk pár percre, majd kinyomkodjuk és összedolgozzuk a májjal, zöldségekkel, végül beleforgatjuk a főtt rizst, egész […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2018.11.21.

Hozzávalók

Töltelékhez

Elkészítése

A húsokat felszúrjuk, a csirkecombokon pedig fellazítjuk a bőrt, majd a húsokat alaposan besózzuk.

A töltelékhez a májat egy éles késsel elkaprjuk. A zöldségeket meghámozzuk és lereszeljük. A zöldségzöldet felaprítjuk és a főtt tojásokat apróra vágjuk.

A zsemléket vízbe áztatjuk pár percre, majd kinyomkodjuk és összedolgozzuk a májjal, zöldségekkel, végül beleforgatjuk a főtt rizst, egész tojást, sózzuk, borsozzuk, delikátozzuk és egy kevés zsemlemorzsával megszórjuk.

Az így kapott tölteleket a húsokba töltjük, a comboknak a bőre alá.

Külön-külön alufoliába csomagoljuk a húsokat és úgy helyezzük egy nagy tepsire.

Az aljába vizet öntünk így kezdjük el sütni. Kb 1 óra elteltével levesszük az alufóliat, kevés zsírt teszünk alá, meglocsoljuk olajjal is és így sütjük tovább, míg ropogós és piros nem lesz. Ez még kb 30 perc.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is