A húsokat felszúrjuk, a csirkecombokon pedig fellazítjuk a bőrt, majd a húsokat alaposan besózzuk.
A töltelékhez a májat egy éles késsel elkaprjuk. A zöldségeket meghámozzuk és lereszeljük. A zöldségzöldet felaprítjuk és a főtt tojásokat apróra vágjuk.
A zsemléket vízbe áztatjuk pár percre, majd kinyomkodjuk és összedolgozzuk a májjal, zöldségekkel, végül beleforgatjuk a főtt rizst, egész tojást, sózzuk, borsozzuk, delikátozzuk és egy kevés zsemlemorzsával megszórjuk.
Az így kapott tölteleket a húsokba töltjük, a comboknak a bőre alá.
Külön-külön alufoliába csomagoljuk a húsokat és úgy helyezzük egy nagy tepsire.
Az aljába vizet öntünk így kezdjük el sütni. Kb 1 óra elteltével levesszük az alufóliat, kevés zsírt teszünk alá, meglocsoljuk olajjal is és így sütjük tovább, míg ropogós és piros nem lesz. Ez még kb 30 perc.