Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött húsok

Töltött, rántott karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd ízlés szerint befűszerezzük. Két zsemlét vízbe áztatunk, majd alaposan kinyomkodjuk belőlük a vizet. A hagymát apróra vágjuk, és a kis kockákra vágott májjal együtt megdinszteljük. Ezután hozzáadjuk a kinyomkodott zsemléhez, majd belekeverjük a májkrémet, pirospaprikát, borsot és sót. Az egészet jól összedolgozzuk. A tölteléket a hússzeletek közepébe kanalazzuk, majd a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.08.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd ízlés szerint befűszerezzük. Két zsemlét vízbe áztatunk, majd alaposan kinyomkodjuk belőlük a vizet. A hagymát apróra vágjuk, és a kis kockákra vágott májjal együtt megdinszteljük. Ezután hozzáadjuk a kinyomkodott zsemléhez, majd belekeverjük a májkrémet, pirospaprikát, borsot és sót. Az egészet jól összedolgozzuk.

A tölteléket a hússzeletek közepébe kanalazzuk, majd a húst feltekerjük, és hústűvel összetűzzük. A töltött húsokat panírozzuk, majd forró olajban aranybarnára sütjük.

Sztori: Mivel untuk a hagyományos rántott húst, ezért újítottam ezzel a töltött változattal.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is