Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Töltött sertésborda csípős töltelékkel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, majd mindkét oldalukat megsózzuk. A paprikát apróra vágjuk, és összedolgozzuk a Medve sajttal és a mustárral. Sóval és őrölt fehér borssal ízesítjük, majd a tölteléket négy egyenlő részre osztjuk. A hússzeletek egyik felére elosztjuk a tölteléket, majd ráhajtjuk a másik felét, és óvatosan összenyomjuk a széleket. A megtöltött húsokat klasszikus módon bepanírozzuk: […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.05.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A karajszeleteket kiklopfoljuk, majd mindkét oldalukat megsózzuk.

A paprikát apróra vágjuk, és összedolgozzuk a Medve sajttal és a mustárral. Sóval és őrölt fehér borssal ízesítjük, majd a tölteléket négy egyenlő részre osztjuk.

A hússzeletek egyik felére elosztjuk a tölteléket, majd ráhajtjuk a másik felét, és óvatosan összenyomjuk a széleket.

A megtöltött húsokat klasszikus módon bepanírozzuk: először lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk.

Bő, közepesen forró olajban aranybarnára sütjük. A kész szeleteket papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat leitassuk.

Tálalási javaslat: Szalmaburgonyával vagy friss salátával kínálhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is