Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd lehúzzuk a tűzről és megszórjuk pirospaprikával. Hozzáadjuk az apróra kockázott húst, visszatesszük a tűzre, és kicsit átpirítjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, hozzáadjuk a ketchupot és a mustárt, majd lefedve, kis lángon főzzük. Időnként kevés vízzel pótoljuk a folyadékot, hogy ne süljön le. Amikor a hús már félig megpuhult, ízlés […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
sziszikeccs
Beküldte: 2013.08.11.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd lehúzzuk a tűzről és megszórjuk pirospaprikával. Hozzáadjuk az apróra kockázott húst, visszatesszük a tűzre, és kicsit átpirítjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, hozzáadjuk a ketchupot és a mustárt, majd lefedve, kis lángon főzzük.

Időnként kevés vízzel pótoljuk a folyadékot, hogy ne süljön le. Amikor a hús már félig megpuhult, ízlés szerint hozzáadjuk a csípős fűszereket – például erőspaprika-krémet, chiliport vagy friss csilit.

Tovább főzzük, amíg a hús teljesen megpuhul és az ízek jól összeérnek. Puha kenyérrel, párolt rizzsel vagy galuskával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
sziszikeccs
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is