Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A paprikákat hosszában ketté vágjuk, kimagozzuk, megmossuk és apró kockákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk és zúzzuk, a vöröshagymát lereszeljük. Vegyünk elő egy kisebb tálat, ebben vegyítsünk össze minden hozzávalót. A húst mossuk meg, itassuk le a felesleges vizet és szeleteljük fel vékonyan. Sózzuk és szórjuk meg borssal, majd a hússzeletek mindkét oldalát kenjük be az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
lilalicsi
Beküldte: 2018.01.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A paprikákat hosszában ketté vágjuk, kimagozzuk, megmossuk és apró kockákra vágjuk.

A fokhagymát meghámozzuk és zúzzuk, a vöröshagymát lereszeljük.

Vegyünk elő egy kisebb tálat, ebben vegyítsünk össze minden hozzávalót.

A húst mossuk meg, itassuk le a felesleges vizet és szeleteljük fel vékonyan. Sózzuk és szórjuk meg borssal, majd a hússzeletek mindkét oldalát kenjük be az elkészített szósszal és tegyük hűtőbe legalább egy órára.

Ezt követően fektessük a hússzeleteket tepsibe, szórjuk mellé a zsálya leveleket, öntsünk alá rosét vagy száraz fehérbort, fedjük be alufóliával és toljuk 180 fokra előmelegített sütőbe. Nagyjából 30 perc múlva vegyük le a fóliát és süssük pirosra.

Ízlés szerint tálalhatjuk salátával vagy steak/hasábburgonyával.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
lilalicsi
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is