Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Uborkával, tojással töltött rántott karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet csont nélküli sertéskaraj 2-3 közepes kovászos uborka 1 kis csokor snidling kevés pirospaprika 3 tojás Panírozáshoz: liszt tojás zsemlemorzsa só olaj a sütéshez Elkészítése: A karajt nagyobb szeletre vágjuk, jól kiklopfoljuk, majd megsózzuk. Egy kevéske olajon a snidlinget, az apróra vágott kovászos uborkát, egy kis pirospaprikát 1-2 percig összesütjük, majd ráöntjük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.03.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet csont nélküli sertéskaraj
  • 2-3 közepes kovászos uborka
  • 1 kis csokor snidling
  • kevés pirospaprika
  • 3 tojás

Panírozáshoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez


Elkészítése:

A karajt nagyobb szeletre vágjuk, jól kiklopfoljuk, majd megsózzuk.
Egy kevéske olajon a snidlinget, az apróra vágott kovászos uborkát, egy kis pirospaprikát 1-2 percig összesütjük, majd ráöntjük a felvert tojásokat. Erős tűzön rezgősre sütjük, nem szabad kiszárítani

Az előkészített hússzeletekre ráteszünk két kanál tojásos zöldséget, összehajtjuk, hústűvel megtűzzük. Mint a rántott húst, bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.

Burgonyapürével tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is