Hozzávalók:
- 4 szelet csont nélküli sertéskaraj
- 2-3 közepes kovászos uborka
- 1 kis csokor snidling
- kevés pirospaprika
- 3 tojás
Panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- só
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A karajt nagyobb szeletre vágjuk, jól kiklopfoljuk, majd megsózzuk.
Egy kevéske olajon a snidlinget, az apróra vágott kovászos uborkát, egy kis pirospaprikát 1-2 percig összesütjük, majd ráöntjük a felvert tojásokat. Erős tűzön rezgősre sütjük, nem szabad kiszárítani
Az előkészített hússzeletekre ráteszünk két kanál tojásos zöldséget, összehajtjuk, hústűvel megtűzzük. Mint a rántott húst, bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.
Burgonyapürével tálaljuk.