Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Oldalasok

Újburgonya sült oldalassal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: újburgonya 1 cs petrezselyemlevél oldalas barbecue fűszerkeverék (olíva) olaj Elkészítése: A húsokat bepácoljuk a fűszerkeverékbe és kevés olajba, majd egy éjszakára betesszük a hűtőbe. Másnap egy tepsibe tesszük a húsokat, alufóliával lefedjük. A burgonyákat megtisztítjuk, egy másik tepsibe tesszük, megöntözzük olajjal, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemlevéllel és összeforgatjuk. Ezt is lefedjük alufóliával. Mindkét tepsit […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2014.05.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • újburgonya
  • 1 cs petrezselyemlevél
  • oldalas
  • barbecue fűszerkeverék
  • (olíva) olaj

Elkészítése:

A húsokat bepácoljuk a fűszerkeverékbe és kevés olajba, majd egy éjszakára betesszük a hűtőbe.

Másnap egy tepsibe tesszük a húsokat, alufóliával lefedjük. A burgonyákat megtisztítjuk, egy másik tepsibe tesszük, megöntözzük olajjal, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemlevéllel és összeforgatjuk. Ezt is lefedjük alufóliával.

Mindkét tepsit betoljuk a sütőbe és elkezdjük sütni a húsokat és a burgonyát. Mikor megpuhult a hús és a burgonya levesszük róla a fóliát és szép pirosra sütjük.

Hozzá uborkasaláta készült, sok fokhagymával, kis pohárban kínálva, és nem maradhatott el egy kanál jó zsíros tejföl sem az uborka tetején. Hogy még inkább megkoronázzuk a kompozíciót pirospaprikával lett megszórva, mint anno régen anyu konyhájában.
Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is