Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Újhagymás, paprikás krémsajttal töltött borda

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 nagy szelet karaj csont nélkül 2-3 szál újhagyma 2 db tömlős krémsajt /2×10 dkg vagy 8 cikk medvesajt / 2 db hegyes erős paprika 8 szelet bacon só őrölt fehér bors Elkészítése: Az újhagymát és a paprikákat apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott újhagymát és a paprikákat elkeverjük a krémsajttal. […]

Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Kautz Jozsef
Beküldte: 2016.08.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 nagy szelet karaj csont nélkül
  • 2-3 szál újhagyma
  • 2 db tömlős krémsajt /2×10 dkg vagy 8 cikk medvesajt /
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 8 szelet bacon
  • őrölt fehér bors


Elkészítése:

Az újhagymát és a paprikákat apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

Az apróra vágott újhagymát és a paprikákat elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd feltekerjük. A tekercseket 2-2 szelet baconba csavarjuk és szorosan alufóliába göngyöljük.

A tekercseket a sütő rácsára helyezzük és kb 40 perc alatt megsütjük. Az utolsó tíz percben felvághatjuk a fóliát és úgy süthetjük tovább, hogy szép színt kapjon.

Gombás rizst készítettem mellé köretnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is