Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül 4-5 gerezd fokhagyma 4 dl tej só 20 dkg finomliszt étolaj 1 teás kanál pirospaprika Előkészítés: A húst kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk és a tejbe keverjük. A húst a fokhagymás tejbe áztatjuk egy napra. Elkészítés: A karajt lecsepegtetjük, pirospaprikával elkevert lisztbe […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2014.06.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 4 dl tej
  • 20 dkg finomliszt
  • étolaj
  • 1 teás kanál pirospaprika

Előkészítés:

A húst kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk és a tejbe keverjük. A húst a fokhagymás tejbe áztatjuk egy napra.

Elkészítés:

A karajt lecsepegtetjük, pirospaprikával elkevert lisztbe forgatjuk és serpenyőben, annyi olajon hogy ne lepje el mindkét oldalát szép pirosra sütjük. Tetszőleges körettel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is