Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet sertéskaraj 4 gerezd fokhagyma 2 dl tej ízlés szerint só 3 ek finomliszt 1 tk pirospaprika 0,5 dl étolaj Elkészítése: A húst enyhén kiklopfolom és besózom. Az áttört fokhagymát elkeverem a tejben és belerakom a hússzeleteket. Legalább 2-3 órát hagyom a fokhagymás tejben. A legjobb előző este elkészíteni ezt, mert minél többet […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
LigetiK
Beküldte: 2016.08.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertéskaraj
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 dl tej
  • ízlés szerint só
  • 3 ek finomliszt
  • 1 tk pirospaprika
  • 0,5 dl étolaj


Elkészítése:

A húst enyhén kiklopfolom és besózom.

Vasi pecsenye 002

Az áttört fokhagymát elkeverem a tejben és belerakom a hússzeleteket. Legalább 2-3 órát hagyom a fokhagymás tejben.

Vasi pecsenye 007

A legjobb előző este elkészíteni ezt, mert minél többet pácolódik, annál puhább, ízletesebb lesz.

A sütéshez egy serpenyőben felforrósítom az olajat, közben összekeverem a lisztet a pirospaprikával és megforgatom benne az enyhén lecsepegtetett húst.

Megsütöm először az egyik felét, majd megfordítom és a másik felét is.

Vasi pecsenye 016

Petrezselymes krumplival, vagy fűszeres főtt-sült krumplival tálalom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is